Φιλτράρισμα κατά

PrestaShop
banner

Trending Products

No Blog Post Found

Προϊόντα

Προϊόντα

Υπάρχουν 49 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 49

Ενεργά φίλτρα

Φιλτροθήκη Μονή 10″...

16,13 € Τιμή

Πρόκειται για κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού, παρέχοντας προστασία σε όλο το σπίτι.

Φίλτρο Κάτω Πάγκου 10″...

20,97 € Τιμή

Τα φίλτρα κάτω πάγκου  προορίζονται για την φίλτρανση του νερού της κουζίνας σας, τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.

Φίλτρο Κάτω Πάγκου 10″...

20,97 € Τιμή

Τα φίλτρα κάτω πάγκου  προορίζονται για την φίλτρανση του νερού της κουζίνας σας,  τοποθετούνται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.

Φίλτρο Κάτω Πάγκου...

26,61 € Τιμή

Φιλτοθήκη Aqua Pure  με φίλτρο υψηλής ποιότητας συμπαγούς ενεργού άνθρακα FCCBL-S Σειράς Silver, τοποθετείτε κάτω από τον πάγκο, σε σειρά στην βρύση της κουζίνας, ώστε πάντα να τρέχει φιλτραρισμένο νερό.

Φίλτρο Κάτω Πάγκου με Πλήρη...

36,29 € Τιμή

Το φίλτρο της Aqua Pure με Πλήρη Αντιμικροβιακή Δράση Plus AP CLC 978, τοποθετείτε κάτω από τον πάγκο της κουζίνας “σε σειρά” ώστε πάντα η βρύση της κουζίνας να τρέχει καθαρό φιλτραρισμένο νερό.

Φίλτρο Κάτω Πάγκου με Πλήρη...

48,39 € Τιμή

Aqua Filter FCPS5-BL-AB (σειράς  “GOLD”) με τεχνολογία νανοσωματιδίων αργύρου,τοποθετείτε κάτω από τον πάγκο, σε σειρά στην βρύση της κουζίνας, ώστε πάντα να τρέχει φιλτραρισμένο νερό.

Φίλτρο Κάτω Πάγκου με Πλήρη...

48,39 € Τιμή

Aqua Pure FCPS5-BL-AB (σειράς  “GOLD”) με τεχνολογία νανοσωματιδίων αργύρου,τοποθετείτε κάτω από τον πάγκο, σε σειρά στην βρύση της κουζίνας, ώστε πάντα να τρέχει φιλτραρισμένο νερό.

Φίλτρο Κάτω Πάγκου 10″...

55,65 € Τιμή

Το φίλτρο αποσκλήρυνσης αποτελείται από μια διπλή φιλτροθήκη η οποία τοποθετείται κάτω από τον πάγκο της κουζίνας και καταλαμβάνει μικρό όγκο.