Σχετικά με μας

        HOME FRESH – ΙΩΑΚΕΙΜ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ

  Η ατομική επιχείρηση HOME FRESH – ΙΩΑΚΕΙΜ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, αποτελεί φυσική εξέλιξη του «ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ Ι. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ» και «ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ- ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ».

        Έχοντας τριακονταετή πλέον πείρα στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού και όχι μόνο, προχωράμε σε νέες συνεργασίες, ατενίζοντας δυναμικά και με αισιοδοξία τον μέλλον.

        Με έδρα την πόλη της Κομοτηνής του νομού Ροδόπης, η επιχείρησή μας ανοίγει  διάπλατα τα φτερά της σε  ολόκληρη την νοτιανατολική Ευρώπη, με προοπτικές διείσδυσης στην χερσόνησο του Αίμου.

        Στην επιχείρηση HOME FRESH – Ι. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάνουμε, ώστε η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος να είναι όσο το δυνατόν ευκολότερη από τους πελάτες μας, διασφαλίζοντας παράλληλα, ότι παρέχουμε  σ’ αυτούς τις σωστές πληροφορίες, για την αγορά του καταλληλότερου προϊόντος, που θα δώσει την οικονομικότερη λύση στην συγκεκριμένη τους ανάγκη. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και το πάθος του ανθρώπινου δυναμικού μας.

         Η επιχείρηση HOME FRESH – Ι. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, αφουγκράζεται τις εκάστοτε συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική αγορά και δεσμεύεται να στηρίζει του πελάτες της, με βελτιωμένες υπηρεσίες, αλλά και καινοτόμα προϊόντα.

         Βεβαίως, σε περίπτωση που έχετε απορίες ή ερωτήσεις, εμείς θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Παρακαλούμε επικοινωνείστε τηλεφωνικά στο 25310-22585 και με e-mail στο info@homefresh.gr