• Μειωμένη τιμή
Σύστημα Επαγγελματικό 2 Σταδίων APDUC 14 UFPREMIUM

Σύστημα Επαγγελματικό 2 Σταδίων APDUC 14 UFPREMIUM, με φίλτρα APUF 0,01 μm και APCYD 1 μm 10" της Aqua Pure

Αναφορά: APDUC 14 UFPREMIUM

173,00 €
155,00 € Έκπτωση 18,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

  • Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate

Σύστημα Επαγγελματικό APDUC 14 UFPREMIUM

Το Σύστημα APDUC 14 UFPREMIUM είναι ένα οικονομικό και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10″ (τα standard της παγκόσμιας αγοράς).

Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από στερεά σωματίδια, ιζήματα, λάσπη, σκουριά ,κύστες, παράσιτα, βακτήρια και μικροοργανισμούς που ενδεχομένως μολύνουν το νερό έως 0,01 micron και χλώριο, οργανικά, χημικά, φυτοφάρμακα, χλωροφόρμιο, βαρέα μέταλλα, δυσάρεστη οσμή και γεύση από το νερό της βρύσης έως και 0,5 micron. Είναι ιδανικό για νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

Εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης:

 

Μεμβράνη U.F (0,01 micron) Aqua Pure APUF 2T

Η μεμβράνη αποτελείται από ίνες πολυπροπυλενίου, γνωστές και ως τριχοειδείς ίνες. Η υψηλή τεχνολογία καθώς και η υψηλή ποιότητα κατασκευής και πρώτων υλών την καθιστούν απαραίτητη για συστήματα και μονάδες φίλτρανσης κάτω πάγκου. Προσφέρει αποτελεσματική φίλτρανση στερεών σωματιδίων, ιζημάτων, λάσπης, σκουριάς καθώς και κυστών, παρασίτων, βακτηρίων και μικροοργανισμών που ενδεχομένως μολύνουν το νερό έως 0,01 micron. Επιπλέον δεν αφαιρεί τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία του νερού. Είναι συμβατή με τις περισσότερες 10΄΄ φιλτροθήκες του εμπορίου.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:  

Αφαίρεση στερεών σωματιδίων, ιζημάτων, λάσπης και σκουριάς

Προστασία από κύστες, παράσιτα.

Κατακράτηση βακτηρίων και μικροοργανισμών.

Μέγιστη πίεση λειτουργίας : 8 bar

Μέγιστη ποσότητα φίλτρανσης νερού: 10.000

Διαστάσεις : 10”

Αντικατάσταση : κάθε 12 μήνες

 

2. Φίλτρο Συμπαγούς Ενεργού Άνθρακα Aqua Pure APCYD

Φίλτρο ενεργού συμπαγούς άνθρακα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με πλήρες αντιμικροβιακή δράση. Το φίλτρο Aqua Pure APCYD, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών  παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου καθώς και των κυστών έως και 1 micron. Το συστατικό μπλοκ άνθρακα που περιέχει απομακρύνει αποτελεσματικά βαρέα μεταλλα, όπως μόλυβδο, χαλκό υδράργυρο και στρόντιο. Ειδικά σχεδιασμένο για κατακράτηση πτητικών οργανικών ενώσεων, ΜΤΒΕ (αιθέρας, συστατικό της βενζίνης άκρος επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό). Επιπλέον, αφαιρεί τον αμίαντο, σωματίδια και ζιζανιοκτόνα με κύριο συστατικό την ατραζίνη.

APDUC 14 UFPREMIUM

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: