Φίλτρο Κάτω Πάγκου 10″ Διπλό Aποσκλήρυνσης Aqua Pure

Φίλτρο Κάτω Πάγκου 10″ Διπλό Aποσκλήρυνσης Aqua Pure

Αναφορά: SOLUTION SOFT

55,65 €
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

  • Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate

Το φίλτρο αποσκλήρυνσης αποτελείται από μια διπλή φιλτροθήκη η οποία τοποθετείται κάτω από το πάγκο της κουζίνας ή στην κεντρική παροχή.

Περιλαμβάνει:

1)  Φίλτρο πολυπροπυλενίου 5mic της Aqua Filter υψηλής ποιότητας προ φίλτρα στερεών σωματιδίων 10″ από ίνες πολυπροπυλενίου της Aqua Filter (U.S.A.). Αφαιρεί χώμα, σκουριά, ιζήματα, μικροσωματίδια κλπ κατ’ επιλογή από 1 έως 20 micron. Ιδανικό προφίλτρο στερεών για όλα τα συστήματα φίλτρανσης και τις μονάδες αντίστροφης όσμωσης.

Προστατέψετε την υδραυλική εγκατάσταση και τις συσκευές σας, τοποθετώντας ένα φίλτρο πολυπροπυλενίου δίπλα στο υδρόμετρο, έτσι προστατεύεται όλη την εγκατάσταση  από φθορές σε βρύσες, καζανάκια, καφετιέρες, φλοτέρ κτλ. Η διάρκεια ζωής του κυμαίνεται από 3 έως 12 μήνες, εξαρτάτε από την ποιότητα του νερού, θα πρέπει να ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα, γιαυτό συνήθως τοποθετείτε σε διάφανη φιλτροθήκη. Η θερμοκρασία λειτουργίας είναι: 2°C – 80°C.

2) Φίλτρο Πολυφωσφορικών Κρυστάλλων της Aqua Filter F.C.P.R.A. Το φίλτρο πολυφωσφορικών κρυστάλλων διασπά τα άλατα στο νερό και το κάνει πιο “μαλακό” για την χρήση. Το φυσίγγιο αλλάζει περίπου κάθε 10 με 12 μήνες, ανάλογα με την ποιότητα και ποσότητα του νερού που επεξεργάζεται. Οι κρύσταλλοι πολυφωσφορικών είναι ιδανικοί για τοποθέτηση σε φίλτρα στην παροχή νερού του πλυντηρίου ρούχων ή πιάτων και γενικά όπου χρειάζεται μείωση της σκληρότητας του νερού. Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν ουσιαστικά, στοιχεία όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, κ.τ.λ. καθιστώντας αδύνατο στα στοιχεία αυτά να ιζηματοποιηθούν έξω από το νερό και να δημιουργήσουν τα γνωστά προβλήματα που σχετίζονται με το σκληρό νερό, όπως ο σχηματισμός αλάτων στις αντλίες, στις αντιστάσεις πλυντηρίων.

SOLUTION SOFT

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: