• Μειωμένη τιμή
Φίλτρο Κάτω Πάγκου Big Blue 10" Aqua Filter- Απευθείας Σύνδεσης Στη Βρύση Της Κουζίνας

Φίλτρο Κάτω Πάγκου Big Blue 10" Aqua Filter- Απευθείας Σύνδεσης Στη Βρύση Της Κουζίνας

Αναφορά: Big Blue 10"

64,52 €
59,52 € Έκπτωση 5,00 €
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

  • Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate

Φίλτρο Επαγγελματικό Κάτω Πάγκου Big Blue 10" Απευθείας Σύνδεσης στη Βρύση της Κουζίνας με μεγάλη κατανάλωση (επαγγελματική).

Ισχυρό σύστημα κάτω πάγκου Big Blue απευθείας σύνδεσης στην παροχή κρύου νερού της οικιακής βρύσης.

Το σύστημα περιλαμβάνει :

1) Κάνιστρο Big Blue 10″ (10″ x 4,5″)  – 6 bar.

2) Κλειδί σύσφιξης του κανίστρου και βάση επιτοίχιας ανάρτησης στον τοίχο.

3) Σπιράλ Ιnox υψηλής πίεσης 1/2″ (δύο τεμάχια των 50 εκατοστών μήκους) για τη γρήγορη εν σειρά σύνδεση του συστήματος στη γραμμή κρύου νερού της οικιακής βρύσης χωρίς τρύπημα του πάγκου της κουζίνας

4) Φίλτρο Big Blue συμπαγούς ενεργού άνθρακα  Aqua Filter Silver FCCBL-S 10BB για την αφαίρεση  του χλωρίου , της δυσάρεστης  γεύσης και  οσμής του νερού καθώς και πολλών οργανικών χημικών στοιχείων , προσφέροντας παράλληλα αποτελεσματική φίλτρανση στερεών σωματιδίων μεγέθους 5 micron για έως και 12000 λίτρα νερού.

Η εγκατάσταση του συστήματος είναι πολύ απλή καθώς περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται ώστε να συνδεθεί γρήγορα και εύκολα κάτω από τον πάγκο της κουζίνας. Η επιλογή του περιεχόμενου φίλτρο άνθρακα Aqua Filter Silver FCCBL-S 10BB προσφέρει αποτελεσματική φίλτρανση νερού χωρίς την πτώση της ροής ή της πίεσης στην έξοδο της βρύσης της κουζίνας.

Πιστοποιημένο από:   wras_160x80.jpg

Big Blue 10"

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: