• Μειωμένη τιμή
Σύστημα φίλτρων Κάτω Πάγκου 2 Σταδίων APDUC 14 PRO

Σύστημα φίλτρων Κάτω Πάγκου 2 Σταδίων APDUC 14 PRO

Αναφορά: APDUC 14 PRO

116,94 €
89,94 € Έκπτωση 27,00 €
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

  • Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate

Σύστημα φίλτρων Κάτω Πάγκου 2 σταδίων Aqua Pure AP-D.U.C. 14 P.R.O.

Το Σύστημα AP-D.U.C. 14 P.R.O. είναι ένα οικονομικό και ισχυρό σύστημα φίλτρανσης κάτω πάγκου που προσφέρει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης και επέκτασης, χρησιμοποιώντας φίλτρα των 10″ (τα standard της παγκόσμιας αγοράς).

Το σύστημα παρέχει άμεσα καθαρό νερό απαλλαγμένο από χώμα, σκουριά, χλώριο, οργανικά, χημικά, φυτοφάρμακα, χλωροφόρμιο, κύστες και βαρέων μετάλλων, δυσάρεστη οσμή και γεύση από το νερό της βρύσης καθώς και ”μαλάκωμα” έως και 1 micron, είναι ιδανικό για νοικοκυριά και επαγγελματικούς χώρους.

Εξοπλίζεται με τα παρακάτω στάδια φίλτρανσης:

1. Φίλτρο δυο σταδίων  ενεργού άνθρακα με πολυφωσφορικούς κρυστάλλους F.C.P.R.A.-C.

Το πρώτο στάδιο: Κοκκώδες ενεργός άνθρακας από κελύφους καρύδας, παρέχει αποτελεσματική μείωση του χλωρίου, οργανικών ουσιών, ορισμένων παρασιτοκτόνων και  βελτιώνει τη γεύση και την οσμή του νερού.

Το δεύτερο στάδιο: Οι πολυφωσφορικοί κρύσταλλοι διαλύονται στο νερό και επικαλύπτουν ουσιαστικά, τα στοιχεία όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, καθιστώντας αδύνατο στα στοιχεία αυτά να ‘’ιζηματοποιηθούν’’ έξω από το νερό και να δημιουργήσουν τα γνωστά προβλήματα που σχετίζονται με το ‘’σκληρό’’ νερό, όπως ο σχηματισμός αλάτων στα σκεύη, στις αντιστάσεις πλυντηρίων. Αποτρέπει τους λεκέδες στα πιάτα, τα ποτήρια, τα ασημικά και τους νεροχύτες, προστατεύει το πλυντήριο ρούχων και πιάτων από τα άλατα που προκαλεί το νερό. Βελτιώνει την απόδοση των απορρυπαντικών έως και 30%, διότι λειτουργεί όπως ένας αποσκληρυντής, είναι ιδανικό για περιοχές με υψηλή συγκέντρωση αλάτων στο δίκτυο ύδρευσης.

2. Φίλτρο Συμπαγούς Ενεργού Άνθρακα Aqua Pure AP-C.Y.L.

Φίλτρο ενεργού συμπαγούς άνθρακα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με πλήρες αντιμικροβιακή δράση. Το φίλτρο Aqua Pure AP-C.Y.L., το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% κέλυφος καρύδας, προσφέρει προστασία από μια σειρά μολυσματικών  παραγόντων του νερού βρύσης, με έμφαση στην αποτελεσματική απομάκρυνση του μόλυβδου καθώς και των κυστών έως και 0,5 micron. Το συστατικό μπλοκ άνθρακα που περιέχει απομακρύνει αποτελεσματικά βαρέα μεταλλα, όπως μόλυβδο, χαλκό υδράργυρο και στρόντιο.

Tο Σύστημα περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτηση του (κλέφτη νερού 1/2″ με διακοπτάκι 1/4″, σωληνάκι σύνδεσης 6mm, βρύση άνω πάγκου Deluxe, κλειδί κανίστρων)

Χαρακτηριστικά:

  • Διαστάσεις (Υ x Β x Π): 345 x 130 x 280 (mm)
  • Προσαρμογέας σύνδεσης: 1/2″
  • Θερμοκρασία εργασίας.: 2°C- 45°C (113ºF 35ºF):
  • Πίεση εργασίας : 6 bar (90 psi)
APDUC 14 PRO

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: