• Μειωμένη τιμή
Φιλτροθήκη Διπλή Κεντρικής Παροχής 10″ APTWIN της Aqua Pure

Φιλτροθήκη Διπλή Κεντρικής Παροχής 10″ APTWIN της Aqua Pure

Αναφορά: APTWIN

36,29 €
35,29 € Έκπτωση 1,00 €
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

  • Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate

Φιλτοθήκη κεντρικής παροχής APTWIN υψηλής πίεσης (10 bar) της Αqua Pure με παροχή 1/2″

Φιλτροθήκη APTWIN. Πρόκειται για ένα διπλό κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού, παρέχοντας προστασία σε όλο το σπίτι. H εν σειρά σύνδεση δύο ή περισσοτέρων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας οικίας (απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποσκλήρυνση, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ).

Η διατομή των φίλτρων ευνοούν τη μεγάλη παροχή νερού ενώ η αυξημένη αντοχή τους σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή τους σχεδόν σε κάθε οικία. Διαθέτει κλειδί σύσφιξης, και βάση επίτοιχης ανάρτησης.

Συνήθως εξοπλίζεται με φίλτρα στερεών πολυπροπυλενίου. για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου. Ως δεύτερο στάδιο με φίλτρο αποσκλήρυνσης  ή ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού.

Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 10″ ανεξαρτήτος διαπερατότητας (micron)Τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας, τοποθετούνται επίσης κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.

Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στην κεντρική σωλήνωση νερού ύδρευσης της οικίας σας. Για την εγκατάστασή τους θα ήταν καλό να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.

Η τακτική συντήρησή τους (αλλαγή φίλτρων) είναι επίσης σημαντική ώστε να αποφευχθεί η πτώση της πίεσης νερού στην οικία σας.

Θα πρέπει να αποφεύγετε η απευθείας έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

APTWIN

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: