• Μειωμένη τιμή
Φιλτροθήκη Μονή 5″ Κεντρικής Παροχής FHPR5-X-WB Aqua Filter

Φιλτροθήκη Μονή 5″ Κεντρικής Παροχής FHPR5-X-WB Aqua Filter

Αναφορά: FHPR5-X-WB

18,00 €
17,50 € Έκπτωση 0,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

  • Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate

Φιλτροθήκη FHPR5-X-WB κεντρικής παροχής υψηλής πίεσης (10 bar) της Αqua Filter με παροχή 1/2″

Φιλτροθήκη FHPR5-X-WB. Πρόκειται για κάνιστρο 5″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή του σπιτιού. Παρέχει προστασία σε όλο το σπίτι. Η εν σειρά σύνδεση δύο ή περισσοτέρων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας οικίας (απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ).

Η μεγάλη διατομή των φίλτρων 1/2″ ευνοεί τη μεγάλη παροχή νερού. Η αυξημένη αντοχή του σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή του σχεδόν σε κάθε οικία.

Διαθέτει κλειδί σύσφιξης και βάση επίτοιχης ανάρτησηςΣυνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου και με φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού με την τοποθέτηση να γίνετε κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 5″, τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας και συνήθως επιλέγονται φίλτρα πολυπροπυλενίου. Για την τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή της βρύσης επιλέγονται φίλτρα ενεργού άνθρακα.

Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στις σωλήνωση του νερού ύδρευσης της οικίας σας. Καλό θα ήταν για την εγκατάστασή τους να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.

Η τακτική συντήρησή τους (αλλαγή φίλτρων) είναι απαραίτητη. Ο καθαρισμός και η λίπανση είναι επίσης σημαντική . Έτσι ελαχιστοποιείται η φθορά της φιλτροθήκης και η πτώση της πίεσης του νερού στην οικία σας.

Aqua Filtrer
FHPR5-X-WB

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: