• Μειωμένη τιμή
Φιλτροθήκη Μονή 10″ Κάτω Πάγκου FHPR-HP1 1/2″ Aqua Filter

Φιλτροθήκη Μονή 10″ Κάτω Πάγκου FHPR-HP1 1/2″ Aqua Filter

Αναφορά: FHPR-HP1

20,00 €
19,50 € Έκπτωση 0,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

  • Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate

Φιλτροθήκη κάτω πάγκου υψηλής πίεσης FHPR-HP1 1/2″ (10 bar) της Αqua Filter με παροχή 1/2″

Φιλτροθήκη FHPR-HP1 1/2, πρόκειται για κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.(απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ).
Η μεγάλη διατομή των φίλτρων (1/2″ έως 1″) ευνοεί τη μεγάλη παροχή νερού ενώ η αυξημένη αντοχή τους σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή τους σχεδόν σε κάθε οικία.

Διαθέτει βαλβίδα εκτόνωσης στην κεφαλή του φίλτρου ενώ στη συσκευασία περιέχεται κλειδί σύσφιξης, βάση ανάρτησης και βίδες επιτοίχιας ανάρτησης
Συνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου και φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού.

Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 10″. Τα φίλτρα κεντρικής παροχής προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρης της οικίας. Τοποθετούνται και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.
Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στην κεντρική σωλήνωση νερού ύδρευσης της οικίας σας. Για την εγκατάστασή τους θα ήταν καλό να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.
Η τακτική συντήρησή τους (αλλαγή φίλτρων) είναι επίσης σημαντική ώστε να αποφευχθεί η πτώση της πίεσης νερού στην οικία σας.

FHPR-HP1

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: