• Μειωμένη τιμή
Φιλτροθήκη Μονή 10″ επαγγελματική FHPR-HP1 3/4″ Aqua Filter

Φιλτροθήκη Μονή 10″ επαγγελματική FHPR-HP1 3/4″ Αqua Filter

Αναφορά: FHPR-HP1

20,00 €
19,50 € Έκπτωση 0,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Σε Απόθεμα

  • Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων και συναλλαγών με SSL certificate

Φιλτοθήκη FHPR-HP1 3/4″ κεντρικής παροχής και επαγγελματικής χρήσης, υψηλής πίεσης (10 bar) της Αqua filter με παροχή 3/4″

Φιλτροθήκη FHPR-HP1 3/4″, πρόκειται για κάνιστρο 10″ που μπορεί να συνδεθεί κατευθείαν στην υδραυλική κεντρική παροχή ενός επαγγελματικού χώρου. Παρέχει προστασία σε όλο  το χώρο. Η εν σειρά σύνδεση δύο ή περισσοτέρων τέτοιων φίλτρων μπορεί να καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας. Ανάγκες όπως απομάκρυνση στερεών σωματιδίων, αποχλωρίωση, μείωση βαρέων μετάλλων κλπ.

Η μεγάλη διατομή των φίλτρων (3/4" και 1″) ευνοούν τη μεγάλη παροχή νερού ενώ η αυξημένη αντοχή τους σε υψηλή πίεση επιτρέπει την εγκατάστασή τους σχεδόν σε κάθε επαγγελματικό χώρο.

Διαθέτει βαλβίδα εκτόνωσης στην κεφαλή του φίλτρου ενώ στη συσκευασία περιέχεται κλειδί σύσφιξης, βάση ανάρτησης και βίδες επιτοίχιας ανάρτησης.

Συνήθως εξοπλίζονται με φίλτρα στερεών για την αφαίρεση χώματος, σκουριάς και άμμου και φίλτρα ενεργού άνθρακα για βασική αποχλωρίωση του νερού.

Δέχεται όλα τα ανταλλακτικά φίλτρα 10″. Τα επαγγελματικά φίλτρα  προορίζονται για την φίλτρανση του νερού ολόκληρου του επαγγελματικού σας χώρου, αλλά τοποθετούνται και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας σε σειρά στην κρύα παροχή.

Πριν την αγορά τους, βεβαιωθείτε πως έχετε πρόσβαση στην κεντρική σωλήνωση νερού ύδρευσης του χώρου σας. Για την εγκατάστασή τους θα ήταν καλό να απευθυνθείτε σε επαγγελματία υδραυλικό.

Η τακτική συντήρησή τους (αλλαγή φίλτρων) είναι επίσης σημαντική ώστε να αποφευχθεί η πτώση της πίεσης νερού στο χώρο σας.

FHPR-HP1

14 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: