• -13,50 €
    Σύστημα Κάτω Πάγκου 4 Σταδίων Excito-St της Aqua Filter Aqua Filter - 1

Το Excito-st της εταιρείας Aqua filter είναι ένα ισχυρό επαγγελματικό σύστημα   4ων  σταδίων φίλτρανσης.

Χρησιμοποιεί inline φίλτρα διάστασης 2,5″ x 11″ (στάνταρ διάσταση της παγκόσμιας αγοράς) εύκολης αντικατάστασης, τα οποία εσωκλείονται σε κουτί υψηλής αισθητικής αλλά μικρών διαστάσεων, ώστε να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο κάτω από τον πάγκο της κουζίνας.

Tο Excito-st λειτουργεί στοχευμένα ώστε να αφαιρεί μια πληθώρα ρυπαντών από το νερό βρύσης χωρίς να επηρεάζει το ωφέλιμα στοιχεία του νερού. Κατασκευάζεται στην Ε.Ε.

 

Τα τέσσερα  στάδια φίλτρανσης του Excito :

 

Πρώτο στάδιο : Φίλτρο Στερεών σωματιδίων, που αφαιρεί το χώματα, σκουριά, αιωρούμενα σωματίδια από το νερό βρύσης

Δεύτερο  στάδιο : Φίλτρο Combo αποσκλήρυνσης και αποσιδήρωσης, που μειώνει τη σκληρότητα του νερού και αφαιρεί το σίδηρο με τη χρήση ρητίνης

Τρίτο στάδιο : Φίλτρο Άνθρακα Carbon Block από κοκκοφοίνικα, που μειώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του χλωρίου, οργανικών και χημικών ρυπαντών ενώ απομακρύνει τη δυσάρεστη οσμή και γεύση από το νερό της βρύσης.

Τέταρτο στάδιο : Φίλτρο Άνθρακα Carbon Block + KDF για την οριστική αποχλωρίωση του νερού ενώ το υλικό KDF μειώνει το ποσοστό μιας σειράς βαρέων μετάλλων όπως κάδμιο, αρσενικό,  μόλυβδο, υδράργυρο.

 

Tο Σύστημα περιλαμβάνει όλα τα εξαρτήματα που χρειάζονται για την τοποθέτηση του (κλέφτη νερού 1/2″, σωληνάκι σύνδεσης 6mm, βρύση άνω πάγκου, τεφλόν, κλειδί κανίστρων, διακοπτάκι 1/4″ κ.τ.λ.)

 

Χαρακτηριστικά 

Διαστάσεις (Υ*B*Π): 438x100x360 mm.

Μέγιστη πίεση λειτουργίας: 4 bar

Μέγιστη θερμοκρασία:  42 βαθμούς Κελσίου

Πιστοποιημένο από:      

Excito-St
16 αντικείμενα

στην ίδια κατηγορία

16 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία